Sjökrogen som tidigare under flera år varit utvald bland Sveriges Bästa bord strävar efter att laga mat på gotländska, närproducerade livsmedel och att välja råvaror efter säsong. Den pinfärska gotländska sparrisen, skördad på cykelavstånd från Sjökrogen är en kulinarisk smakupplevelse.

På Sjökrogen serverar vi fisk, skaldjur och kött i olika former. Klassiker som stekt strömming, fisksoppa och rökta räkor har en given plats på menyn. Råvarorna försöker vi så långt det går att handla från lokala leverantörer här på Gotland.

Under sommaren har vi även öppet på Kajkanten där man kan njuta av en god räksmörgås, vällagad lunch eller bara en kopp kaffe med gott fikabröd och njuta av utsikten.

Att sitta inne i den mysiga restaurangen eller direkt vid kajkanten, lyssna till vattenskvalpet och titta på det lugna guppet av fritidsbåtarna. Det är verkligen livskvalitet.


Årets meny hittar ni här (pdf)
( med reservation för ev. ändringar)

Är ni ett stort sällskap på 8 personer eller fler så ser vi gärna att ni förbokar maten.