Båtuthyrning

Runt Valleviken finns Gotlands enda skärgård och du finner ett flertal av Gotlands öar och vikar här. Ön Fjaugen som var en central punkt under mitten av 1900 talet då kalkstensbrytningen i Vallevikens var som störst ligger endast ett par distansminuter från Vallevikens hamn. Hit tar du dig både med motorbåt eller kajak.

Kontakta Bitten Ljung Tel:0708-223102 för bokning av kajaker.

Point Crunch

En havskajak i full skala för den proffisionelle paddlaren. Den är kvick, lättsvängd och rolig att paddla. Crunch är utrustad med roder.

Passar dig som är mellan 160-185 cm och väger 60-85 kg.

Prijon Calabria

Detta är den ultimata kajaken för dig som letar efter en stabil, stryktålig och billig förstagångskajak. Calabria har lyxig vaddering på sits och rygstöd, knästöden är justerbara och den har främre däckslinor. Den stora sittbrunnen gör det enkelt att stiga i och ur. I det aktra packutrymmet får du plats med packning för en dagsutflykt.

Passar nästan alla som vill ut och rekreationspaddla några timmar.

Prijon Kodiak

En tryckblåst polyetenkajak för den större paddlaren. Kodiaken sväljer enorma mängder packning och är byggd för att vara stabil och bussig. En kajak du kan vara ute länge med. Den stora sittbrunnen gör det enkelt att stiga i och ur.

Passar dig som är mellan 185-210 cm och väger 80-115kg

OK
Den här sidan använder sig av Cookies. Läs mer om detta här...